Personvernerklæring

 
 

Denne personvernerklæringen gjelder for www.himmelhoy.no


Personvernerklæringen beskriver hvordan nettsiden samler inn og behandler informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger opplysninger fra nettstedet (Personopplysningslovens §19), og generell informasjon hvordan vi behandler personopplysninger (Personopplysningslovens §18, 1. ledd).  

Behandlingsansvarlig

Daglig leder Kathrin Kjelbotn Wråli i Tretopphytter i Namdalen ANS (org nr 918 638 008) er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte kontaktskjema. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.


Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

For å videreutvikle og tilpasse nettstedet som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi statistikk fra analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. 


Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, søkeord, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk at nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern (https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/).

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Flertallet av nettleserene er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke vil at slik informasjon skal lagres i din nettleser, går du selv inn i innstillingene på den aktuelle nettleseren og deaktiverer funksjonaliteten.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det føre til at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler: nettvett.no

Skjema for bestilling og kontaktskjema

Nettsiden kan ha skjema for bestilling, påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Bestillingsskjema er for at besøkende kan bestille varer og tjenester fra Tretopphytter i Namdalen,  påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt skal kunne sende en melding til nettsidens kontaktperson.

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger:

  • Når du bestiller et gavekort via bestillingsskjemaet på nettsiden registreres navn, adresse og e-postadresse.


  • Hvis du retter en henvendelse til Himmelhøy via nettsidene, for eksempel via kontaktskjema eller sender oss en e-post, vil relevante opplysninger kunne bli lagret, for eksempel navn og e-postadresse.


  • Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via e-post hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende nyhetsbrev må du registrere navn og en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også hvis vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.


  • Når du booker en overnatting i tretopphytta lagres navn, e-postadresse, telefonnummer, adresse og om gjestene er voksne eller barn.


Personopplysninger vi mottar vil ikke bli benyttet til andre formål enn å utføre bestillingen og/eller besvare henvendelsen.

RETTIGHETER

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandling av Personopplysninger i en virksomhet. Himmelhøy, Tretopphytter i Namdalen ANS har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

Du kan også på ethvert tidspunkt trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler dine opplysninger. Hvis du ønsker å oppdatere informasjonen din, endre kommunikasjons-preferanser, trekke tilbake samtykket eller hvis du ikke ønsker å motta markedsføring fra oss i fremtiden, vennligst rett en skriftlig anmodning til: kathrin@himmelhoy.no.Gyldig fra 04.12.18